Keittiön arvoitus

Keittiön arvoitus on Porin Teatterikerhon tuottama lastenteatteriesitys, joka kiertää porilaisissa päiväkodeissa huhti-toukokuussa 2019. Teatterikerho haluaa tällä tavalla antaa mahdollisuuden kaikille 3-6 -vuotiaille porilaisille päiväkotilapsille päästä maksutta nauttimaan elävän teatterin lumosta sekä suoda samalla virkistystä päiväkodin arkeen. Esityksiä on kevään aikana yhteensä 20. Joissakin päiväkodeissa näytöksiä on jopa kaksi ja joihinkin tulee yleisöä myös naapuripäiväkodista.

Esityksessä puuhasteleva remonttimiehet Jore ja Pena. Heidän touhuamisensa lomassa esitys sisältää myös pieniä opettavaisia hetkiä roskaamisesta ja anteeksiannosta. Tarinasta löytyy omat huumorin hetkensä myös aikuiskatsojille. Näytelmän kesto on n. 25 minuuttia.

Keittiön arvoitus on paikallista tuotantoa. Käsikirjoitus ja ohjaus ovat Porin Teatterin näyttelijän Janne Turkin, musiikista toteutuksesta vastaa Janne Vähä-Pesola. Esityksen toteuttaa LAATIKKOTEATTERI, jonka näyttelijöinä toimivat Janne Turkki ja Marju Kauppinen, porilainen näyttelijä hänkin.