Apurahat

Porin Teatterikerhon säätiö

Porin Teatterikerhon säätiön apurahat 2018

Porin Teatterikerhon säätiö jakaa kuluvan vuoden hankkeisiin apurahoitusta yhteensä enintään 10 000 euroa satakuntalaisille teatterialan ammattilaisille tai ammattiohjauksessa olevaan toimintaan Satakunnassa.

Apuraha myönnettiin seuraaville:

Satakunnan Elävän Kuvan keskukselle 3 000 euroa hankkeeseen, jossa tehdään selkoa kehitysvammaisten arjesta teatterin ja elokuvan keinoin.

Vihreälle Teatterille 2 500 euroa Liisa Ihmemaassa -musikaalin orkesterin palkkakustannuksiin.

Kimmo Tihveräiselle 2 500 euroa Herra Kivisen puutarhatontut -kouluteatteriesitykseen, joka kiertää Satakunnassa 11 kunnassa.

Tiia Ollikaiselle 1 000 euroa Raumalla esitettävän Yökyöpelit -lastennäytelmän valmisteluun.

Jussi Lankoskelle 1 000 euroa kirjailija, opettaja ja naisasianainen Maikki Fribergin elämäntyöstä ja tuotannosta kertovaan esitykseen. Apuraha on myönnetty Kankaanpään esityksen valmisteluun.

 

Porin Teatterikerhon säätiön apurahatoimikunta:

Eliisa Holstikko-Ojanen

Kirsti Leppänen

Juhani Numminen

Silja Tuhkunen

Susanna Virkki

 

Hakuohjeistus:

Huomioiduiksi tulevat hakemukset, jotka ovat siihen mennessä saapuneet säätiön rahastonhoitajalle Kirsti Leppäselle osoitteeseen Eteläpuisto 16 B 30, 28100 Pori. Mahdolliset kyselyt puhelinnumerosta 0500 633 326 tai sähköpostilla kirsti.l.leppanen(at)gmail.com.

Apurahaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, johon liitetään hakijan CV tai jos hakijana on yhteisö, tarvitaan toimintakertomus ja tilinpäätöstiedot. Hakemuksessa on oltava haettava summa, käyttötarkoitus ja hankkeen tarkka kustannusarvio. Hakemuksesta on lisäksi käytävä selville hakijan täydelliset yhteystiedot, kotipaikka sekä tilinumero.

Hankkeen toteuduttua hakijan tulee toimittaa Porin Teatterikerhon säätiölle kirjallinen selostus hankkeesta ja kuitit menoista. Nämä tiedot on oltava säätiöllä viimeistään helmikuun 2019 loppuun mennessä. Ellei hanke toteudu ajallaan, säätiö pidättää itsellään mahdollisuuden apurahan takaisinperintään. Säätiö edellyttää, että hankkeen markkinoinnissa käytetään säätiön nimeä ja logoa.

Päätökset apurahoista tehdään huhtikuun aikana. Myönnetyistä apurahoista ilmoitetaan saajille henkilökohtaisesti.
Apurahan saajat julkistetaan torstaina 19.4.